0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Crostini s dipem z fety

Crostini s dipem z fety
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Crostini s dipem z fety

5 / 5. Počet hodnocení: 1
Do 10 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 263 kcal
Bílkoviny 8 g
Sacharidy 50 g
Tuky 2 g
Vláknina 2 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Podávat je můžete během chviličky!

Suroviny

ciabatta 1 ks
nebo jiný italský chléb
olivový olej
na potření
základní dip z fety - dokaz v postupu
olivy zelené
na ozdobu
bazalka
na ozdobu

1 Chleba nakrájejte na plátky, zlehka potřete olejem a dejte do trouby rozpálené na 220 °C. Pečte asi 10 minut dozlatova. Na opečené crostini navršte dip a ozdobte olivami a lístky bazalky.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2011/9 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2011/9

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle
  • Tipy redakce

Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle

Máme pro vás efektní recepty na jídla, která si můžete vzít s sebou do práce. Co je na nich nejlepší? Nevyžadují žádné zdlouhavé vaření předem, jednoduše navrstvíte vybrané suroviny a celou přípravu dokončíte, až v práci dostanete hlad. ...

Obchod Apetit