Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Crostini s dipem z fety
ZDROJ: Apetit
sdílet:
5/5 Počet hodnocení: 4
Do 10 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 263 kcal
Bílkoviny 8 g
Sacharidy 50 g
Tuky 2 g
Vláknina 2 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Podávat je můžete během chviličky!

Suroviny

nebo jiný italský chléb
olivový olej
na potření
základní dip z fety - dokaz v postupu
na ozdobu
bazalka
na ozdobu

Postup

1

Chleba nakrájejte na plátky, zlehka potřete olejem a dejte do trouby rozpálené na 220 °C. Pečte asi 10 minut dozlatova. Na opečené crostini navršte dip a ozdobte olivami a lístky bazalky.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2011/9 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2011/9

Apetit magazín

AD
Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny
  • Zajímavosti

Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny

Zmrzlina k létu neodmyslitelně patří, milují ji děti i dospělí. Chladivý kopeček v horkých dnech dokonale osvěží a potěší chuťové buňky. Marks & Spencer si letos opět připravil několik novinek ze světa mraženého osvěžení – a...