Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Domácí snickersky

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Více než hodinu Pro zkušené

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 6800 kcal
Bílkoviny 101 g
Sacharidy 713 g
Tuky 402 g
Vláknina 16 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Suroviny

Na první vrstvu
ideálně krowky
Na druhou vrstvu
cukr 1 hrnek
nasekané
krowky

Postup

1

První vrstvu uděláme tak, že v malé pánvi na mírném ohni rozpustíme čokoládu máslo a karamelky. Směs musí být hladká.

2

Nalijte směs na plech (22,5 cm x 32,5 cm), vymazán musí být tukem.

3

Pomocí špachtle zarovnejte a nechte v chladu ztuhnout.

4

Marshalow směs si připravíme tak že necháme nabobtnat želatinu ve vodě ale ne 10 min jako obvykle, ale až 45 min.

5

Medzitým si vyšleháme bílky se špetkou soli.

6

Džem s cukrem smícháme a rozvaříme pak přidáme želatinu, a nakonec přidáme vyšlehané bílky .. přikryjeme a necháme pomalu chladnout. pak uděláme druhou vrstvu.

7

Ve středním kastrolu rozpustíme máslo na mírném plameni přidáme cukr a kondenzované mlieko.akonahle začne směs vařit odečteme si 8 minut a za stálého míchání vaříme.

8

Pak odstavíme a vmícháme masrshmalow směs, arašídové máslo a vanilku.

9

Pak přidáme ořechy, necháme trochu zatuhnout a pak navrstvíme na první směs, zarovnáme.

10

Třetí směs připravíme rozpuštěným karamel .. k nim přidáme smetanu .. povaříme do hladka.necháme trochu vychladnout a pak navrstvíme ..

11

Čtvrtou vrstvu uděláme ze směsi roztáté čokolády s přidáním másla a karamel .. uvaříme dohladka a potom nalijeme na vrch a zarovnáme ..

Podáváme chlazené.

Autor: cíca

Apetit magazín