Suroviny
Postup
První vrstvu uděláme tak, že v malé pánvi na mírném ohni rozpustíme čokoládu máslo a karamelky. Směs musí být hladká.
Nalijte směs na plech (22,5 cm x 32,5 cm), vymazán musí být tukem.
Pomocí špachtle zarovnejte a nechte v chladu ztuhnout.
Marshalow směs si připravíme tak že necháme nabobtnat želatinu ve vodě ale ne 10 min jako obvykle, ale až 45 min.
Medzitým si vyšleháme bílky se špetkou soli.
Džem s cukrem smícháme a rozvaříme pak přidáme želatinu, a nakonec přidáme vyšlehané bílky .. přikryjeme a necháme pomalu chladnout. pak uděláme druhou vrstvu.
Ve středním kastrolu rozpustíme máslo na mírném plameni přidáme cukr a kondenzované mlieko.akonahle začne směs vařit odečteme si 8 minut a za stálého míchání vaříme.
Pak odstavíme a vmícháme masrshmalow směs, arašídové máslo a vanilku.
Pak přidáme ořechy, necháme trochu zatuhnout a pak navrstvíme na první směs, zarovnáme.
Třetí směs připravíme rozpuštěným karamel .. k nim přidáme smetanu .. povaříme do hladka.necháme trochu vychladnout a pak navrstvíme ..
Čtvrtou vrstvu uděláme ze směsi roztáté čokolády s přidáním másla a karamel .. uvaříme dohladka a potom nalijeme na vrch a zarovnáme ..
Podáváme chlazené.