Tenhle salát se nejmenuje duhový jen tak pro nic za nic. Hraje totiž všemi barvami – zelené salátové lístky, červené zelí, růžové ředkvičky a zářivá žlutooranžová zálivky z mrkve. Pomyslný zlatý hřeb? Dozlatova opečený tempeh!
Suroviny
Porce
Suroviny
Porce
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 590 kcal
- Bílkoviny 27 g
- Sacharidy 44.5 g
- Tuky 31 g
Postup přípravy
- Tofu, seitan a tempeh: 3 vegetariánské zdroje bílkovin 10 tipů na vegetariánská jídla z české kuchyně
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,0/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2022/5
Užijte si s květnovým Apetitem jedno z nejkrásnějších období v roce. Uspořádejte s námi pro své blízké hostinu pod širým nebem, kde zkrátka jídlo chutná nejlépe. V menu by neměla chybět májová brynza i první úroda čerstvé zeleniny i ovoce – chřest, špenát, jarní cibulka, rebarbora, ředkvičky, jahody... Připravte si pestré saláty plné rozmanitých chutí i barev a podlehněte kouzlu snadné přípravy masových kuliček z trouby. Mamince upečte za vždy otevřenou náruč k svátku dechberoucí dezert. Taťána Shamma vás naučí pohlížet zcela jinak na stravování bez masa, Hana Šindelářová vám prozradí vše, co jste chtěli vědět o zavařování, Anička Grosmannová se ve své glose zamyslí nad lidovým jídlem a Hanka Zemanová vás díky své stejnojmenné kuchařce provede rytmem roku. Apetit, napsáno s chutí.