Kdo by nemiloval roštěnky? Jakmile se kuchyní rozline vůně cibulového základu a začne se ozývat naklepávání masa, je téměř jasné, že se k obědu bude podávat právě tahle oblíbená klasika. Hovězí roštěná s omáčkou je skvělá s rýží, ale i s vařenými brambory.
Videorecept
Suroviny
4-6
Suroviny
4-6
Na rýži
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 1276 kcal
- Bílkoviny 62.75 g
- Sacharidy 114.75 g
- Tuky 61.5 g
Postup přípravy
Autor: Kateřina Švejdová & Václav Frič, z vydání Apetit 2012/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2012/8
Letní sklizeňNové nápady na zavařováníPojďte na houby!