Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
2,8 (278x)
6. 5. 2015
Francouzské brambory podle Pohlreicha
Francouzské brambory podle Pohlreicha


Snadné
> 60 min
2,8 (278x)

Vrstvené francouzské brambory se připravují gratinováním (francouzské brambory se nazývají „gratin dauphinois“), což je pro většinu z nás známá, obyčejná, kulinářská technika zapékání jídla s cílem vytvořit na povrchu zlatavou krustu, kůrku. Proto se pokrm nazývá také jako gratinované brambory. Receptem na francouzské brambory jsme se inspirovali u šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

8

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

8

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 510 kcal
  • Bílkoviny 20.63 g
  • Sacharidy 25.25 g
  • Tuky 36 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: [email protected]

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Hodnocení receptu

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

2,8/5

Hodnocení receptu

2,8/5
(278 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet