„Toust ve vajíčku je moje nejmilejší snídaně v pošmourných dnech. Hned mi zvedne náladu! Rozhodně zkuste i verzi s mozzarellou a rukolou uvnitř – ta je také moje oblíbená,“ prozradila redaktorka Stáňa Moravcová. Francouzský toust plněný šunkou a sýrem můžete také zabalit dětem jako sytou svačinu do školy.
Suroviny
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 2599 kcal
- Bílkoviny 154 g
- Sacharidy 4 g
- Tuky 213 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/11
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,9/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2013/11
Čím se na podzim rozmazlit a zahřátSpeciality francouzské kuchyněHříšné karamelové dezertyZvěřinové hodyJedlé dárky s předstihem