Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,9 (20x)
8. 12. 2014
Švestkovo-hruškový krambl
Apetit
Švestkovo-hruškový krambl
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,9 (20x)

Krambl by měl ideálně obsahovat šťavnaté ovoce – nejlépe švestky či blumy. A navrchu křupavou drobenku. Přiznáváme, že crumble (jak se dezert v originálu píše) lze připravit i ve zdravější verzi, ale nás naprosto uchvátila tato s marcipánem a sušenkami. Pečené ovoce s křupavou krustou a zakysanou smetanou je fantastické spojení všeho, co máme rádi.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3066 kcal
  • Bílkoviny 33 g
  • Sacharidy 413 g
  • Tuky 131 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,9/5

Hodnocení receptu

4,9/5
(20 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/11

Čím se na podzim rozmazlit a zahřátSpeciality francouzské kuchyněHříšné karamelové dezertyZvěřinové hodyJedlé dárky s předstihem

Související články

Švestkový koláč

Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech

Příroda se pomalu zbarvuje podzimními barvami a nám hraje v hlavě píseň ,švestky se modrají, jablka sládnou’. Přichází ideální čas k pečení dezertů se sladkými dary podzimu. Vyzkoušejte vláčný švestkový koláč, pošírované hrušky, horký krambl a mnoho dalších hřejivých receptů, které potěší duši.