Krambl by měl ideálně obsahovat šťavnaté ovoce – nejlépe švestky či blumy. A navrchu křupavou drobenku. Přiznáváme, že crumble (jak se dezert v originálu píše) lze připravit i ve zdravější verzi, ale nás naprosto uchvátila tato s marcipánem a sušenkami. Pečené ovoce s křupavou krustou a zakysanou smetanou je fantastické spojení všeho, co máme rádi.
Suroviny
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 3066 kcal
- Bílkoviny 33 g
- Sacharidy 413 g
- Tuky 131 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/11
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,9/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2013/11
Čím se na podzim rozmazlit a zahřátSpeciality francouzské kuchyněHříšné karamelové dezertyZvěřinové hodyJedlé dárky s předstihem