Chcete-li servírovat večeři do půl hodiny, máte několik možností. Jednou z nich je příprava vajec v jakékoli podobě. Frittata je nejen rychlá, ale také sytá a neuvěřitelně variabilní. Přidat do ní můžete takřka cokoli, na co máte chuť nebo co právě nabízí vaše lednice. My si oblíbili verzi s jarní cibulkou a žampiony.
Suroviny
Na 1 větší nebo 2 menší frittaty
Suroviny
Na 1 větší nebo 2 menší frittaty
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 2125 kcal
- Bílkoviny 154 g
- Sacharidy 84 g
- Tuky 126 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/6
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2018/6
Užijte si s námi začátek léta! Červnové vydání Apetitu, na jehož obálce září legendární jahodový dort Fraisier, vychází už 16. 5.! Vydejte se s námi na gurmánskou cestu po Evropě a nechte se okouzlit místními specialitami. Také si nezapomeňte vychutnat sladké červené jahody v mnoha podobách nebo neokoukané kedlubny v lahodném originálním pojetí. Nové číslo také odhalí dlouho očekávané výsledky soutěže o nejlepší cheesecake! A samozřejmě v něm nechybí ani velký průvodce 8. ročníkem Apetit pikniku, který se koná už 16. 6. v pražské Grébovce. Nalaďte se s námi na piknikovou atmosféru a přijďte se za námi podívat! Apetit, napsáno s chutí.