Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 75 min
4,0 (20x)
22. 1. 2020
Gulášová polévka s bramborami a vývarem
Apetit
Gulášová polévka s bramborami a vývarem
Apetit


Velmi snadné
< 75 min
4,0 (20x)

Gulášová polévka s masem je přesnídávková klasika, která obstojí i jako oběd či večeře, zvlášť když ji doplníte pečivem. Recept jsme vyladili k dokonalosti a věříme, že na této tradiční polévce si pochutná celá rodina.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 3–4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 3–4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1934 kcal
  • Bílkoviny 123 g
  • Sacharidy 134 g
  • Tuky 95 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(20 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2019/2

Za dveřmi je masopust a s ním i zabijačkové hody. Nemáte-li možnost ani chuť zpracovávat doma celé prase, v únorovém čísle Apetitu najdete recepty na zabijačkové pochoutky ze surovin, které si běžně koupíte v řeznictví. Pokud vepřovému příliš neholdujete, ale přesto byste si v chladném počasí dali rádi něco pořádného, vyzkoušejte jednu ze sytých polévek, která bohatě poslouží i jako hlavní chod. Další inspiraci pro vydatná jídla jsme našli u alpských horalů, protože polévka, špecle i toust jsou vždycky lepší se spoustou sýra! Jestli už vás zima unavuje, zažeňte ji jedním z voňavých jídel oplývajících Tisícem a jednou chutí Orientu. Anebo se vrhněte do růžového opojení s pěti sladce zamilovanými dezerty. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Frankfurtská polévka

Retro týden: Frankfurtská – nostalgie, která neomrzí. Jak připravíte rychlou, levnou a výtečnou polévku?

Frankfurtská polévka může na pohled vypadat jako mírně ošizená gulášovka. Když do ní použijete párečky plné masa, nikdo nepřijde zkrátka. Při její přípravě odpadává zdlouhavé vaření, nepřidává se do ní česnek ani majoránka. Některé receptury dokonce zapomínají i na brambory. Možná právě pro svou jednoduchost, rychlou přípravu a lahodnou chuť si své místo v žebříčku oblíbených polévek pevně drží.