Kombinace opečené cibulky a husí krve vytváří dokonalou souhru, kterou oceníte s čerstvým chlebem nebo jako součást tradičních husích hodů. Navíc je husí krev skvělým zdrojem železa.
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 448.5 kcal
- Bílkoviny 24.5 g
- Sacharidy 24.75 g
- Tuky 25.25 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/11
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,7/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2011/11
Dokonalé husí hodyTajemství hlávky zelíPolévky s pečivemAmerické páje