Cukroví je naší českou doménou, ale právě tenhle druh jsme si vypůjčili od našich jižních sousedů. Kakaové cukroví spojené nádivkou z ořechů a meruňkového džemu a potřené čokoládou je totiž původem z Rakouska.
Suroviny
na 2 plechy
Suroviny
na 2 plechy
Na náplň
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 5798 kcal
- Bílkoviny 94 g
- Sacharidy 423 g
- Tuky 393 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2012/12
Štědrá večeřeDevět druhů cukrovíChaloupka jako z pohádkyOriginální jedlé věnceŠtěpánská kachna