Italská inspirace se projevuje v základním těstu na tamní bílý chléb a nezapře se ani v náplni závinu. Italský chlebový věnec s vejci ‚Torta pasqualina‘ je nejen krásnou ozdobou velikonočního stolu, ale i chutnou slanou pochoutkou, kterou si zamiluje celá rodina. Nadýchané těsto, zapečená vejce a jemně kořeněná náplň z něj dělají ideální velikonoční pečivo. Skvěle chutná i studený!
Suroviny
2 velké, 4 malé
Suroviny
2 velké, 4 malé
Na těsto
Na náplň
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 3392 kcal
- Bílkoviny 173 g
- Sacharidy 338.5 g
- Tuky 134 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,7/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2006/4
Duben 2006