Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,7 (11x)
18. 7. 2014
Italský chlebový věnec s vejci
Apetit
Italský chlebový věnec s vejci
Apetit


Snadné
> 60 min
4,7 (11x)

Italská inspirace se projevuje v základním těstu na tamní bílý chléb a nezapře se ani v náplni závinu. Italský chlebový věnec s vejci ‚Torta pasqualina‘ je nejen krásnou ozdobou velikonočního stolu, ale i chutnou slanou pochoutkou, kterou si zamiluje celá rodina. Nadýchané těsto, zapečená vejce a jemně kořeněná náplň z něj dělají ideální velikonoční pečivo. Skvěle chutná i studený!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2 velké, 4 malé

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2 velké, 4 malé

Na těsto

Na náplň

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 3392 kcal
  • Bílkoviny 173 g
  • Sacharidy 338.5 g
  • Tuky 134 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,7/5

Hodnocení receptu

4,7/5
(11 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/4

Duben 2006