Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.
Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:
Hodnocení receptu
Průměr: 2.2 ()
Do hodiny Pro zkušené

Suroviny

máslo 1 PL
mouka pšeničná hladká 400 g
máslo 200 g
cukr 100 g
žloutek 2 ks
kypřicí prášek do pečiva 0.5 bal
sůl špetka
mléko 5
rum 1 PL
jablka 1 kg
skořice 1
cukr 100 g
ořechy 100 g
rozinky 100 g
vanilkový cukr
dle chuti

Cesto zamiesime v Kitchen aide vyvalkáme na papieri na pecenie cez foliu a dolezite je poprepichovat spodný plát na vrchu a vrchný plat poprepichovaným prevratit na rozotrenú jablkovu plnku pečieme na 200°C 10min a potom este 30min na 180°C 

Autor: bibibeno

Apetit magazín

Není kebab jako döner kebab: Kde se vzal a jak si ho připravit doma?
  • Novinky a zajímavosti

Není kebab jako döner kebab: Kde se vzal a jak si ho připravit doma?

Döner kebab je pokrm původem z Turecka, který si zamiloval téměř celý svět. I u nás se těší velké popularitě, a to nejen v čase oběda či večeře. Je také oblíbenou noční svačinou po cestě z večírku. Víte, jak se k nám kebab dostal a kde si...
Komerční sdělení
Tajemství nejlepších džemů a omáček? Tradice plná ovoce!
  • Koktejl

Tajemství nejlepších džemů a omáček? Tradice plná ovoce!

Poctivé džemy, které vznikly z čerstvého ovoce uzrálého v nedotknuté přírodě Tyrolských Alp, anebo třeba omáčka z nejchutnějších brusinek světa. Taky jste právě dostali chuť osladit si život? My vás nalákáme ještě víc... ...

Obchod Apetit