- Redkev, pulku cibule, pulku mrkve, brambory, chrest a rapikaty celer nakrajime na stejne velke kousky a dame varit do slane vody dokud zelenina nezmekne.
- Jablko oloupeme, nakrajime na tenke mesicky a na masle orestujeme. Pridame cukr.
- Kure osolime, opeprime a dame pect do trouby do zlatova
- Druhou pulku mrkve a druhou pulku cibule nakrajime na kousky a na masle orestujeme. Pote pridame vyvar a nechame zredukovat. Pak pridame cidre a opet nechame zredukovat. Nakonec rozmixujeme. Dochutime soli, peprem a pripadne cukrem. Pokud by se vam sauce zdal prilis husty, zredte ho trochou cidru.
- Uvarenou zeleninu orestujeme chvili na masle.
- Na talir dame kure, zeleninu orestovanou na masle, prelijeme pripravenym saucem a navrch dame platky jablek.
Suroviny
Porce
2
Suroviny
Porce
2
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 374 kcal
- Bílkoviny 26 g
- Sacharidy 52.5 g
- Tuky 3 g