Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
0,0 (0x)
3. 2. 2016
Jarni kuratko po francouzsku (Coucou de Rennes)
Jarni kuratko po francouzsku (Coucou de Rennes)


Snadné
0,0 (0x)

  • Redkev, pulku cibule, pulku mrkve, brambory, chrest a rapikaty celer nakrajime na stejne velke kousky a dame varit do slane vody dokud zelenina nezmekne.
  • Jablko oloupeme, nakrajime na tenke mesicky a na masle orestujeme. Pridame cukr.
  • Kure osolime, opeprime a dame pect do trouby do zlatova
  • Druhou pulku mrkve a druhou pulku cibule nakrajime na kousky a na masle orestujeme. Pote pridame vyvar a nechame zredukovat. Pak pridame cidre a opet nechame zredukovat. Nakonec rozmixujeme. Dochutime soli, peprem a pripadne cukrem. Pokud by se vam sauce zdal prilis husty, zredte ho trochou cidru.
  • Uvarenou zeleninu orestujeme chvili na masle.
  • Na talir dame kure, zeleninu orestovanou na masle, prelijeme pripravenym saucem a navrch dame platky jablek.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

2

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

2

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 374 kcal
  • Bílkoviny 26 g
  • Sacharidy 52.5 g
  • Tuky 3 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt