Pokud nemáte svůj rodinný recept na kapří polévku, vyzkoušejte tuhle zlatavou lahůdku s kořenovou zeleninou a kapustičkami. Podávat ji můžete s opečenou houskou.
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 249.75 kcal
- Bílkoviny 7.25 g
- Sacharidy 21.5 g
- Tuky 16.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
0,0/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2012/12
Štědrá večeřeDevět druhů cukrovíChaloupka jako z pohádkyOriginální jedlé věnceŠtěpánská kachna