Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Thajský salát s roštěnkou
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Thajský salát s roštěnkou

5/5 Počet hodnocení: 4
Do 30 minut Velmi snadné 2

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 370 kcal
Bílkoviny 40 g
Sacharidy 0 g
Tuky 24 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Exotický salát z dostupných surovin.

Související recepty

Suroviny

koriandr čerstvý
čerstvý
pražené
podle chuti, červená
rybí omáčka

Postup

1

Pokapejte olivovým olejem 2 roštěnky, osolte je, opepřete a opečte – nejlépe chutná maso, které zůstane uvnitř růžové. Nakrájejte na tenké proužky, promíchejte s lístky koriandru, máty, nahrubo pokrájenými praženými arašídy, nudličkami čerstvé červené chilli papričky, plátky z půlky salátové okurky, rajčaty a červenou cibulí a zastříkněte rybí omáčkou.

2

Podávejte pokapané limetovou šťávou a ozdobené plátky limety.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/8 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/8

Apetit magazín

Polníček: Připravte si salát, který milují i Švýcaři
  • Zajímavosti

Polníček: Připravte si salát, který milují i Švýcaři

Kdysi rostl na polích jako obyčejný plevel, dnes je hvězdou salátových mís nejen ve Švýcarsku, ale i v dalších evropských zemích. Polníček je jemný, křupavý a plný vitamínů. Jak z něj připravit salát, který si vás získá po prvním soustu?...