3 v 1! Křehký koláč, jemná panna cotta a osvěžující želé spolu skvěle ladí.
Suroviny
Pro 8–10 osob
Suroviny
Pro 8–10 osob
Na panna cottu
Na želé
Na dokončení
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 4547 kcal
- Bílkoviny 96 g
- Sacharidy 244 g
- Tuky 347 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/2
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,6/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2019/2
Za dveřmi je masopust a s ním i zabijačkové hody. Nemáte-li možnost ani chuť zpracovávat doma celé prase, v únorovém čísle Apetitu najdete recepty na zabijačkové pochoutky ze surovin, které si běžně koupíte v řeznictví. Pokud vepřovému příliš neholdujete, ale přesto byste si v chladném počasí dali rádi něco pořádného, vyzkoušejte jednu ze sytých polévek, která bohatě poslouží i jako hlavní chod. Další inspiraci pro vydatná jídla jsme našli u alpských horalů, protože polévka, špecle i toust jsou vždycky lepší se spoustou sýra! Jestli už vás zima unavuje, zažeňte ji jedním z voňavých jídel oplývajících Tisícem a jednou chutí Orientu. Anebo se vrhněte do růžového opojení s pěti sladce zamilovanými dezerty. Apetit, napsáno s chutí.