Nová registrace Zapomenuté heslo

< 60 min
4,7 (14x)
18. 7. 2014
Kuře na bazalce


< 60 min
4,7 (14x)
Kuře na bazalce se provaří den předem a druhý den už se jenom dopéká s fazolkami a rajčaty.

Nezhasínat obrazovku
6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1228.83 kcal
  • Bílkoviny 68 g
  • Sacharidy 194.67 g
  • Tuky 14 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Kuře na bazalce

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,7/5

Hodnocení receptu

4,7/5
(14 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Související články

Slovácký soubor Lúčka s Slovácký krúžek Svatobořice-Mistřín

Tajemství Svatomartinského: Jak komise testuje víno a proč ho letos ochutnáme dříve

Dobrý den, máte mladé víno? A mohli bychom ho vidět? Ano, mohli! A nejen vidět, dokonce i ochutnat. Milovníci svatomartinských vín nemusí letos čekat na první oficiální ochutnávku až do úterý 11. listopadu, tedy na svátek svatého Martina, který je patronem vín. Letos se začíná koštovat již v pátek 7. listopadu. Na co se těšit a co od prvních vín nové sezony čekat?