Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
0,0 (0x)
30. 10. 2018
Kuřecí řízek se šalvějí a podmáslovými špeclemi
Apetit
Kuřecí řízek se šalvějí a podmáslovými špeclemi
Apetit


Snadné
< 30 min
0,0 (0x)

Můžete samozřejmě použít i hotové koupené špecle, ale bonus těch našich je podmáslí, které dokonale ladí s podmáslovým obalem řízku.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Na podmáslové špecle

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4289 kcal
  • Bílkoviny 197 g
  • Sacharidy 330 g
  • Tuky 242 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2017/10

Říjnové plískanice si na nás nepřijdou! Nový Apetit vás příjemně naladí na podzimní notu. Nechte se pobláznit dánským životním stylem hygge, naučte se připravit ty nejšťavnatější a nejkřupavější řízky na světě, vařit bez lepku podle Martiny Alinče Dvořákové či proměnit fastfood v poctivé, domácí a především zdravé jídlo. Aktuální vydání přináší i nový pohled na oblíbenou stálici české kuchyně – brambory. Zkrátka ovšem nepřijdou ani milovníci sladkého, protože nechybí ani recepty na vskutku hříšné podzimní dezerty plné čokolády, ořechů a karamelu, které zaženou každý splín, či další díl naší Cukrárny, ve které vás Petra Stahlová naučí neodolatelné tartaletky. Apetit, napsáno s chutí.