Díky praktickým rychlovarným verzím nebudete mít s kuskusem skoro žádnou práci. Jeho jemná chuť si přímo říká o výrazné přísady…
Postup
1
Kuskus promíchejte nejlépe v nerezové nebo skleněné nádobě s olejem, solí, kmínem a pepřem. Zalijte 900 ml vroucí vody (část můžete nahradit vývarem) a nechte deset až patnáct minut stát, až se tekutina vsákne.
2
Odkapaná sušená rajčata nakrájejte na drobné kostičky, zázvor na plátky a pak ještě na nudličky. Spolu s nasekanou cibulkou je lehce opečte na pánvi na troše oleje z rajčat.
3
Promíchejte kuskus vidličkou, aby nebyl hrudkovatý, a přimíchejte k němu směs z pánve a nasekanou petrželku.
Komentáře
01.08.2006 12:48
spestřující doplněk
01.08.2006 12:49
spestřující doplněk
01.08.2006 12:50
spestřující doplněk
08.08.2006 16:21
Sušená rajčata
28.09.2006 10:09
kuskus
21.04.2008 16:09
hlavně klid
20.01.2007 17:39
pochutnal jsem si moc
28.08.2008 10:30
sušená rajčata
03.09.2007 15:22
Apetit 9/05
01.10.2008 08:48
Skvele