Podle autorky proslulé kuchařky, Marie Janků Sandtnerové, vydrží tato kynutá bábovka vláčná 10 až 14 dní. Je však tak dobrá, že se tento pokus nikomu z redakce nikdy nepodařilo dotáhnout do konce. Chutí připomíná mazanec.
Suroviny
Na 1 bábovku
Suroviny
Na 1 bábovku
Na dokončení
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 9785 kcal
- Bílkoviny 232 g
- Sacharidy 839 g
- Tuky 606 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2013/10
Česká klasikaBábovky113 podzimních nápadů