Skořice, banány a karamel jsou k zbláznění dobrá kombinace. Banánová bábovka ze zakysané smetany je vlhká, voňavá a nebezpečně dobrá. A co teprve, když ji celou polijete karamelem? Vyzkoušejte recept a sami se přesvědčte.
Suroviny
Na 1 bábovku
Suroviny
Na 1 bábovku
Na polevu
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 5316 kcal
- Bílkoviny 90 g
- Sacharidy 651 g
- Tuky 253 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2013/10
Česká klasikaBábovky113 podzimních nápadů