Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
2,8 (9x)
25. 4. 2018
Lososová pěna s holandskou omáčkou a okurkou


Velmi snadné
< 30 min
2,8 (9x)

Starosvětská lahůdka vás nadchne svou chutí a lehkostí. Kombinace lososa, kopru a holandské omáčky je zkrátka nezapomenutelná.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 3 bábovičky

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 3 bábovičky

Na holandskou omáčku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2510 kcal
  • Bílkoviny 139 g
  • Sacharidy 22 g
  • Tuky 199 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

2,8/5

Hodnocení receptu

2,8/5
(9 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2017/4

S dubnovým číslem Apetitu zvládnete nejen nasytit rodinu, ale i provést generální úklid spíže, nenásilně pročistit tělo po zimě, servírovat k snídani čerstvé domácí pečivo či pohostit celý zástup hladových a mlsných koledníků. V tomto čísle spolu s námi také nahlédnete do kuchyně slavné lodi Titanic nebo se naučíte připravovat luxusní pečínky, které budou dokonalou ozdobou svátečního stolu. S Apetitem si probíhající jaro a přípravy na nadcházející Velikonoce užijete! Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Kaviár 1

Základy molekulární gastronomie: Vytvořte si jednoduše ovocný kaviár nebo arašídový prach

Molekulární gastronomie je takovou kulinářskou alchymií. Za použití speciálních technik vytvoříte na talíři hotové divy! Gely, vzdušné pěny, espumy či zeleninový kaviár. Některé techniky z tohoto oboru už se staly běžnou součástí moderních kuchyní (například sous vide), jiné okusíte pouze ve špičkových moderních restauracích. Základy však můžete vyzkoušet i doma!