Domácí nanuky jsou nejlepší! A tyhle si navíc můžete ochutit přesně, jak máte rádi. Dáte si jahodové, borůvkové nebo snad čokoládové?
Suroviny
krémový sýr
3
bal
Lučina 100 g
smetana ke šlehání
200
ml
moučkový cukr
2
PL
Na dochucení
jahodový džem
borůvková marmeláda
Postup
1
Šlehačku s cukrem vyšlehejte do pevna a přišlehejte 3 Lučiny, podle chuti vmíchejte marmeládu, nebo kakao a plňte do formiček (pokud nemáte speciální formičky na nanuky, můžete použít silikonové formičky na muffiny a jako držátko nastříhaná brčka). Ideálně spotřebujte zmrzlinu do 2-3 dní od zamražení, pokud ji chcete uchovat déle, zakryjte horní vrstvu zmrzliny ve formičce pečícím papírem před zamražením.