Hodnocení receptu
Průměr: 5 (3)
Do 20 minut Velmi snadné Na 8–10 nanuků

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1174 kcal
Bílkoviny 25 g
Sacharidy 47 g
Tuky 99 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Domácí nanuky jsou nejlepší! A tyhle si navíc můžete ochutit přesně, jak máte rádi. Dáte si jahodové, borůvkové nebo snad čokoládové?

Suroviny

krémový sýr 3 bal
Lučina 100 g
smetana ke šlehání 200 ml
moučkový cukr 2 PL
Na dochucení
jahodový džem
borůvková marmeláda
kakao
čokoláda

Šlehačku s cukrem vyšlehejte do pevna a přišlehejte 3 Lučiny, podle chuti vmíchejte marmeládu, nebo kakao a plňte do formiček (pokud nemáte speciální formičky na nanuky, můžete použít silikonové formičky na muffiny  a jako držátko nastříhaná brčka). Ideálně spotřebujte zmrzlinu do 2-3 dní od zamražení, pokud ji chcete uchovat déle, zakryjte horní vrstvu zmrzliny ve formičce pečícím papírem před zamražením.

Apetit magazín

Škola vaření: bramborová kaše
  • Tipy a triky

Škola vaření: bramborová kaše

Vychutnejte si s námi úžasné bramborové pyré. Naučíme vás dokonalou bramborovou kaši a až vás omrzí, vyzkoušejte tři báječné možnosti, jak jej posunout ještě o krok dál.   ...
Knedlík nebo nok? Připravte si pochoutky z bramborového těsta.
  • Poradna

Knedlík nebo nok? Připravte si pochoutky z bramborového těsta.

Na světě jsou dva druhy lidí. Ti, kteří nedají dopustit na houskové a kynuté knedlíky, a pak tací, kteří dají vždycky přednost těstu bramborovému. Bramborové knedlíčky, noky nebo italské gnocchi, to je, oč tu běží! Jak nejlépe připravíte...

Obchod Apetit