Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,3 (9x)
21. 2. 2018
Malinový cheesecake s chia a slunečnicí
Malinový cheesecake s chia a slunečnicí


Snadné
< 60 min
4,3 (9x)

Vločky smícháme se slunečnicovými semínky. Na pánvi rozehřejeme olej, přidáme vločky se semínky a med a opražíme 5min. Přesypeme do mísy a přidáme vodu a špaldovou mouku. Vše promícháme a upěchujeme do formy(vyložené papírem) o průměru 24cm. Pečeme při 200stupních asi 10 min a necháme vychladnout.

Mezitím si připravíme krém

1. Smícháme tvaroh, Philadephii a med (podle chuti můžete přidat i víc medu, podle toho jako moc to chcete mít fit :)

2. Maliny dáme do kastrůlku společně s citronovou šťávou a rozvaříme na pyré, rozmačkáme.

3. Až budou maliny rozmačkané, odstavíme z plotny a za stálého míchání přidáme želatinu. (pozor nesmí se vařit, aby ztuhla) a také chia semínka.

4. 3/4 krému smícháme s polovinou malin, zbylou 1/4 z druhou polovinou malin. (to děláme proto, abychom vytvořili efekt dvou barev. Pro usnadnění můžete tuto fázi vynechat a smíchat vše dohromady a budete mít 1 barvu.

5. Na vychladlý základ nalijeme nejdří světlejší směs, necháme 1hod zatuhnout a nalijeme tmavší směs.

6. Necháme ideálně ztuhnout přes noc a ráno máme perfektní snídani.

7. Zdobíme čerstvým ovocem, já miluju mandaly, takže jsem se při zdobení snažila vytvořit malou mandalku, protože zdobení je nejlepší relax.

8. Tak si to užijte :)


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

1

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

1

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 6756 kcal
  • Bílkoviny 458 g
  • Sacharidy 688 g
  • Tuky 234 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt