Doba si žádá, abychom přicházeli s recepty, které neprovětrají naší peněženku. Jídlo ale musí obsahovat všechny potřebné živiny, abychom se o nic neochuzovali. Někdy to bývá těžké, ale tentokrát jsme šli na jistotu. Pasta e ceci jsou...
Druhou kuchařku roku 2023 jsme věnovali zelenině. Nečekejte ovšem knihu jen pro vegany či vegetariány, novinka obsahuje recepty s masem i bez. Další přírůstek do edice Apetit – Mrkev, dýně, cuketa – vychází v květnu a je určena pro všechny,...
Na Balkáně je nedílnou součástí prostřeného stolu. Doprovází grilovaná masa, ryby i pečivo, voní létem a pozornost přitáhne sytě červenou barvou. Jeho skvělá chuť nenechá nikoho na pochybách, že na slunci vyzrálé papriky v podobě ajvaru...
Svatební hostiny zná Malvína Dvořáková dokonale ze všech stran. V asijském bistru a cateringu Tamarind Tree je s manželem Ladislavem chystají pro zákazníky, jednu vystrojili i sami sobě.
...
Horké sluneční paprsky se už pomalu hlásí o slovo a s nimi přichází i jedno z nejoblíbenějších ročních období. Prázdniny a léto, mnoho radostí a zážitků, čas dovolené a pozitivnějších vibrací. A také nová příchuť zmrzlin.
...
Cmunda po kaplicku patří mezi hospodské evergreeny. Bramborák s uzeným masem a kysaným zelím v hostinci dokonce vznikl. Navíc si získal takovou oblibu, že si ho lidé začali připravovat i doma. Pojďme oprášit tuto specialitu...