Kdo by neměl rád klasické české koláče? Naučte se je péct ze zdravé celozrnné mouky, můžete si potom dopřát o pár kousků víc! Olejové kynuté koláče jsou bezvadný recept pro mlsali i ty, kteří mají rádi zdravější dezerty.
Suroviny
Na 50–60 koláčů
Suroviny
Na 50–60 koláčů
NA KVÁSEK
NA TĚSTO
NA TVAROHOVOU NÁDIVKU
NA MAKOVOU NÁDIVKU
NA DOKONČENÍ
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 10238 kcal
- Bílkoviny 321 g
- Sacharidy 879 g
- Tuky 666 g
Postup přípravy
- Jak péct rychlé koláče s olivovým olejem. Oproti máslu má spoustu výhod 32 ověřených receptů na nejlepší kynuté koláče a buchty
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,5/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2018/10
Podzim už klepe na dveře a s ním poslední slunná odpoledne zavátá pestrobarevným listím, ale i sychravé upršené dny zahalené v mlze, které ve vás probudí chuť zachumlat se do deky. V říjnovém vydání Apetitu najdete zaručený návod na zpříjemnění říjnových chvil. Čekají na vás recepty na poctivé husté polévky, které pohladí po duši, pečená masa i voňavé přílohy, buchty a koláče jako od babičky… Prostřednictvím jeho stránek se můžete vypravit na cestu Orient expresem či výlet do belgického Waterloo nebo uspořádat malý domácí Oktoberfest. Přejeme vám krásný a lahodný říjen!Apetit, napsáno s chutí.