Tahle bezmasá varianta lasagní je opravdu rafinovaná – i ti, co na focení brblali, že by radši boloňskou klasiku, si nakonec přidávali. A ne jednou! Zeleninové lasagne s bešamelem jsou skvělý vegetariánský recept, který uchvátí i zatvrzelé masožravce.
Suroviny
Pro 6–8 osob
Suroviny
Pro 6–8 osob
Na bešamel
Na rajčatovou omáčku
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 3902 kcal
- Bílkoviny 111 g
- Sacharidy 416 g
- Tuky 179 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,7/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2019/8
V srpnu se prázdniny pomalu překulí do druhé půle, ale to neznamená, že radosti léta končí. Srpnový Apetit přináší tipy na jídla z paprik, lilku a cukrové kukuřice, návod, jak do kuchyně vnést italskou pospolitost, nebo recepty z chaty plné letní pohody. Nechybí 5 večeří z celého světa, letní koláč na plech nebo dezerty, v nichž hlavní roli hraje káva. Srpen s Apetitem tak bude plný chuti! Apetit, napsáno s chutí.