Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
4,1 (8x)
3. 8. 2020
Salát s ricottou


Velmi snadné
< 10 min
4,1 (8x)

Je skvělý jako předkrm i jako hlavní chod, když padáte hlady, když padáte vedrem, zkrátka a dobře salát musí být vždycky na stole! Tenhle je svěží, lehký a díky ricottě vás i zasytí.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Na zálivku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1897 kcal
  • Bílkoviny 46 g
  • Sacharidy 48 g
  • Tuky 159 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(8 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2019/8

V srpnu se prázdniny pomalu překulí do druhé půle, ale to neznamená, že radosti léta končí. Srpnový Apetit přináší tipy na jídla z paprik, lilku a cukrové kukuřice, návod, jak do kuchyně vnést italskou pospolitost, nebo recepty z chaty plné letní pohody. Nechybí 5 večeří z celého světa, letní koláč na plech nebo dezerty, v nichž hlavní roli hraje káva. Srpen s Apetitem tak bude plný chuti! Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Grilované tofu s exotickou salsou podle Celiaxmoni

Bezlepkové grilování: Víme, na co si dát pozor! Jak připravit grilované tofu a exotickou marinádu poradí foodblogerka Celiaxmoni

Předpověď hlásí dokonalé jarní počasí na následující dny a to pro mnohé znamená jediné: vytahuje se gril a rozesílají zprávy přátelům, že sezóna budiž zahájena. To, že na dnešek vyšel i Den grilování, je perfektní znamení. Zároveň ale 16. květen patří Dnu celiakie a my bychom rádi upozornili na výzvy, které s sebou stravování bez lepku nese. A na co by si celiaci měli při grilování dát pozor?