Původně prosté jídlo španělské Valencie se časem stalo symbolem celé země. Kdysi si sedláci do rýže upravené na ohni dávali zeleninu a hlemýždě, dnes v ní najdete králičí i vepřové maso, artyčoky i jelita. Nejoblíbenější ale zůstává paella marinera - s mořskými plody.
Suroviny
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 6469 kcal
- Bílkoviny 476 g
- Sacharidy 690 g
- Tuky 187 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/7
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,4/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání: