Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,4 (45x)
18. 7. 2014
Paella s mořskými plody
Apetitonline.cz
Paella s mořskými plody
Apetitonline.cz


Snadné
< 60 min
4,4 (45x)

Původně prosté jídlo španělské Valencie se časem stalo symbolem celé země. Kdysi si sedláci do rýže upravené na ohni dávali zeleninu a hlemýždě, dnes v ní najdete králičí i vepřové maso, artyčoky i jelita. Nejoblíbenější ale zůstává paella marinera - s mořskými plody.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 6469 kcal
  • Bílkoviny 476 g
  • Sacharidy 690 g
  • Tuky 187 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(45 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Srbské rizoto

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/7

Související články

Zapečené brambory s lososem a treskou

Když jste za celý den promrzlí: 5 večeří, které vás dokonale zahřejí

Chladné počasí přeje spíše teplým hlavním jídlům než čerstvým salátům. S více denními teplými jídly se však pojí jistá časová náročnost, kterou si ne každý může dovolit a dopřát. V článku jsme se zaměřili hlavně na efektivitu vaření teplých jídel, aby vám večeře nezabrala příliš mnoho času a zároveň přinesla pocit příjemného zahřátí i nasycení.