Milujete palačinky? Zbožňujete vejce Benedikt? Pak se z téhle lahůdky doslova rozplynete blahem! Geniální spojení chutí vás naprosto okouzlí.
Suroviny
Na 12 palačinek
Suroviny
Na 12 palačinek
Na holandskou omáčku
Na dokončení
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 5351 kcal
- Bílkoviny 230 g
- Sacharidy 157 g
- Tuky 414 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/2
Přidat hodnocení
Hodnocení
2,8/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2017/2
Nové číslo Apetitu vám opět přináší spoustu originálních nápadů, co vařit po celý únor. Samozřejmě nechybí obědy, které nadchnou a uspokojí celou rodinu, báječné vyvážené večeře, které stihnete uvařit i ve všední den po návratu z práce, nebo rozmazlovací jídla, kterými si můžete zpříjemnit studený závěr zimy. Masopust společně oslavíme třemi vybranými kousky vepřového ve třech tradičních i méně obvyklých úpravách a také těmi nejlepšími koblihami na světě. Velký souboj koblih a donutů ovšem skončil zcela nerozhodně! Jsme zvědaví, která z těchto dozlatova usmažených dobrot uloupí vaše srdce… Pokud zbožňujete palačinky, únorové číslo, které přináší recepty na sladké i slané varianty, vás nadchne. Nezapomněli jsme pochopitelně ani na svátek zamilovaných! Dokonalé romantické menu pro vás připravili tři populární blogerské páry. Apetit, napsáno s chutí.