Slané palačinky plněné špenátem a riccotou jsou kombinace, která nikdy nezklame! Stačí si připravit základní těsto na palačinky a pak ho podle chuti naplnit čím chcete. Místo ricotty vyzkoušejte mozzarellu nebo jiný oblíbený sýr. Chutné jsou i kousky kuřete, které zvlášť osmažte, dochuťte a pak přidejte do palačinky se špenátem. Zkrátka recept na rychlou a sytou večeři, která potěší celou rodinu.
Suroviny
4
Suroviny
4
Na klasické palačinky
Na pohankové palačinky
Na náplň
Na omáčku
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 765.75 kcal
- Bílkoviny 40.25 g
- Sacharidy 96.5 g
- Tuky 22.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/2
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,5/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2007/2
Únor 2007