2017/2

2017/2
Nové číslo Apetitu vám opět přináší spoustu originálních nápadů, co vařit po celý únor. Samozřejmě nechybí obědy, které nadchnou a uspokojí celou rodinu, báječné vyvážené večeře, které stihnete uvařit i ve všední den po návratu z práce, nebo rozmazlovací jídla, kterými si můžete zpříjemnit studený závěr zimy. Masopust společně oslavíme třemi vybranými kousky vepřového ve třech tradičních i méně obvyklých úpravách a také těmi nejlepšími koblihami na světě. Velký souboj koblih a donutů ovšem skončil zcela nerozhodně! Jsme zvědaví, která z těchto dozlatova usmažených dobrot uloupí vaše srdce… Pokud zbožňujete palačinky, únorové číslo, které přináší recepty na sladké i slané varianty, vás nadchne. Nezapomněli jsme pochopitelně ani na svátek zamilovaných! Dokonalé romantické menu pro vás připravili tři populární blogerské páry.
Apetit, napsáno s chutí.

Dutch baby s pečenými rajčátky

Toust s banánem, máslem & rumem

Palačinky à la vejce Benedikt

Galetka s růžičkovou kapustou a slaninou

Dutch baby s citronovým krémem a borůvkami

Dort crêpes Suzette

Oříšková palačinka s karamelizovanými hruškami

Koblihy od Blanky

Donuty od Lucky

Grilované kachní prso s celerovým pyré a omáčkou z demi-glace

Lanýže z arašídového másla s malinami

Salátek s quinoou a řepou

Tagliatelle s vepřovým ragú

Vepřová plec na paprice

Vepřová pečeně s kořenovou zeleninou

Vařené vepřové maso se zimní zeleninou

Pečená krkovice s jablečno-šalvějovou omáčkou a zelným salátem

Krkovice s paprikami, chorizem a polentou

Česnekové řízky z krkovice v trojobalu

Opékané kotlety se skořicovými jablky

Kotlety s cizrnou a rýží

Anglická hrachová kaše (pease pudding)

Tousty se sýrem a pórkem & salátkem

Minestrone s kroupami a uzenou paprikou

Rajčatovo-cizrnové kari

Losos s ochucenou strouhankou a čočkou se špenátem
