Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
3.8/5 Počet hodnocení: 6
Do 10 minut Velmi snadné Pro 8 osob

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2734 kcal
Bílkoviny 155 g
Sacharidy 205 g
Tuky 134 g
Vláknina 15 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Skvělé a rychlé pohoštění pro návštěvy i na party.

Suroviny

bez pecek
ančovičky (konzerva) 4 ks
olivový olej 50 ml
petrželka 1 PL
nasekaná
sůl
malé kuličky, k podávání

Postup

1

Promixujte 200 g vypeckovaných černých oliv se 4 filátky ančoviček a 50 ml olivového oleje. Přimíchejte vrchovatou lžíci nasekané petrželky a podle potřeby osolte.

2

Čtyři ciabatty nakrájejte na plátky a posypte je strouhaným parmazánem. Dejte je na plech potažený pečicím papírem a pod grilem opečte dozlatova.

3

Podávejte s malými kuličkami mozzarelly napíchanými na párátkách.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/12 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/12

Apetit magazín

KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v retro sladkostech?
  • Kvízy

KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v retro sladkostech?

Ne vše staré je špatné, což jistě platí o retro sladkostech. Některé z nich přežily obě války, minulý režim i jeho pád a pár z nich dokonce vstoupilo do nového tisíciletí, jiné jsou již jen mlhavou vzpomínkou, kterou si naše paměť...