Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,4 (40x)
18. 7. 2014
Pastýřský koláč
Image Professionals
Pastýřský koláč
Image Professionals


Snadné
> 60 min
4,4 (40x)

Pastýřský koláč nebo také shepherd´s pie je šťavnatá masová náplň ukrytá pod bramborovo-pastinákovou pokličkou. Rychlý recept pro mrazivé dny, který vás zahřeje hned několikrát. Nejdřív, když se pastýřský koláč peče, podruhé když si ho ještě horký vychutnáváte a nakonec i při vzpomínce na něj. Je to poklad anglické kuchyně, na který nedáme dopustit ani my.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 441 kcal
  • Bílkoviny 20.5 g
  • Sacharidy 70 g
  • Tuky 6.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Pastýřský koláč

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(40 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Řecká musaka

Recept je součástí kolekce