Množství surovin v téhle omáčce záleží hodně na vás – jak moc ji chcete pálivou, česnekovou, ovocnou... to všechno závisí jen a jen na vaší chuti!
Suroviny
Na cca 1 litr
Suroviny
Na cca 1 litr
NA ZÁKLADNÍ OMÁČKU
NA UZENOU VARIANTU
NA KOŘENĚNOU VARIANTU
NA OVOCNOU VARIANTU
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 1117 kcal
- Bílkoviny 13 g
- Sacharidy 154 g
- Tuky 39 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2018/10
Podzim už klepe na dveře a s ním poslední slunná odpoledne zavátá pestrobarevným listím, ale i sychravé upršené dny zahalené v mlze, které ve vás probudí chuť zachumlat se do deky. V říjnovém vydání Apetitu najdete zaručený návod na zpříjemnění říjnových chvil. Čekají na vás recepty na poctivé husté polévky, které pohladí po duši, pečená masa i voňavé přílohy, buchty a koláče jako od babičky… Prostřednictvím jeho stránek se můžete vypravit na cestu Orient expresem či výlet do belgického Waterloo nebo uspořádat malý domácí Oktoberfest. Přejeme vám krásný a lahodný říjen!Apetit, napsáno s chutí.