Penne s krůtím masem

Penne s krůtím masem

Hodnocení receptu
Průměr: 3.9 ()
4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2012 kcal
Bílkoviny 87 g
Sacharidy 276 g
Tuky 56 g
Vláknina 13 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.
Jemné krůtí maso zvýrazní rajčata a bylinky

Suroviny

olej 2 PL
česnek 1 stroužek
oregano 2 ČL
rajčata 40 g
nasekaná
olivy černé 60 g
krůta 200 g
pokrájené
víno bílé 100 ml
rajčatový protlak 100 g
sůl
pepř
penne 320 g

Na 2 lžících oleje zpěňte nasekaný stroužek česneku, 2 lžičky čerstvého oregana a 40 g nasekaných naložených sušených rajčat. Přidejte 60 g pokrájených černých oliv, 200 g pokrájeného krůtího masa a opečte dozlatova. Zalijte 100 ml bílého vína, vmíchejte 100 g rajčatového protlaku, sběračku vroucí vody, sůl a pepř a vařte 10 minut. Smíchejte s penne uvařenými al dente.

Apetit magazín

Škola vaření: bramborová kaše
  • Tipy a triky

Škola vaření: bramborová kaše

Vychutnejte si s námi úžasné bramborové pyré. Naučíme vás dokonalou bramborovou kaši a až vás omrzí, vyzkoušejte tři báječné možnosti, jak jej posunout ještě o krok dál.   ...
Knedlík nebo nok? Připravte si pochoutky z bramborového těsta.
  • Poradna

Knedlík nebo nok? Připravte si pochoutky z bramborového těsta.

Na světě jsou dva druhy lidí. Ti, kteří nedají dopustit na houskové a kynuté knedlíky, a pak tací, kteří dají vždycky přednost těstu bramborovému. Bramborové knedlíčky, noky nebo italské gnocchi, to je, oč tu běží! Jak nejlépe připravíte...

Obchod Apetit