Pletený mazanec je jako stvořený pro ty z vás, kteří nemají rádi suché dezerty. Efektní variantu pleteného mazance získáte, když každý kousek těsta s náplní stočíte do tenké roládky. Ty potom spletete do jednoho silného copu a upečete.
Suroviny
Porce
Suroviny
Porce
Na ořechovou nápň
Na makovou náplň
Na tvarohovou náplň
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 428.56 kcal
- Bílkoviny 15.44 g
- Sacharidy 43.31 g
- Tuky 22.56 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,6/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2021/4
Jaro je tu! Dubnový Apetit na váš stůl přinese pestré svěží barvy i rozmanité chutě. Nalaďte se s novým číslem, které je v prodeji už od 11. 3., na jarní notu i na blížící se Velikonoce. Těšit se můžete na staročeské sváteční recepty i netradiční velikonoční dezerty, vejce ve všech podobách, oblíbené pomazánky, jemné jehněčí maso, svěží ředkvičky, lehké rodinné večeře a mnoho další lahodné inspirace. Apetit, napsáno s chutí.