Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
4,6 (21x)
18. 7. 2014
Povidlová omáčka k uzenému
Apetit
Povidlová omáčka k uzenému
Apetit


Snadné
< 30 min
4,6 (21x)

Tuhle kombinaci doporučují i staré české kuchařské knihy, původ má až ve středověku. Obstojí se ctí dávných rytířů! Povidlová omáčka k uzenému masu přečkala až do dnešních dob... A aby také ne...


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 423.75 kcal
  • Bílkoviny 32.75 g
  • Sacharidy 36.25 g
  • Tuky 16.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(21 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/10

Říjen 2007