Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,5 (74x)
30. 3. 2016
Pravé italské bramborové gnocchi
Apetit
Pravé italské bramborové gnocchi
Apetit


Snadné
> 60 min
4,5 (74x)

Pozor na příliš mnoho mouky a hnětení – ať nejsou gumovité! Pravé italské bramborové gnocchi mají být naopak lehké a nadýchané. A pokud budete postupovat podle našeho receptu, přesně takového výsledku se dočkáte. Pak už jen stačí zvolit oblíbenou omáčku a skvělé jídlo je na stole. 


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 399.33 kcal
  • Bílkoviny 16.33 g
  • Sacharidy 63.67 g
  • Tuky 6.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(74 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Gnocchi se špenátem

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/4

Duben 2005

Související články