Nepostradatelné rajčatové sugo na pizzu. Je velmi jednoduché a z minima surovin vykouzlíte senzační domácí rajčatovou omáčku, která se stane vaším nepostradatelným parťákem pro přípravu italských specialit. Od teď už bude vaše domácí pizza lepší než kdy dřív.
Suroviny
na 12 pizz
Suroviny
na 12 pizz
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 878 kcal
- Bílkoviny 16 g
- Sacharidy 89 g
- Tuky 41 g
Postup přípravy
- Rajčatová passata nebo rajský protlak? Co kam patří a proč se hodí mít je ve spíži Plum, Beefsteak i Kumato: Nejzajímavější druhy rajčat a jak je využít v kuchyni
Autor: Darina Siegelová, z vydání Apetit 2013/3
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2013/3
Nejlepší pizza do mrazákuBoloňská omáčka 3x jinakGurmánský výlet do ItálieHostina z darů mořeFantastické italské dezerty