Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Rajčatové sugo
ZDROJ: Apetit
sdílet:
4.2/5 Počet hodnocení: 70
Do 45 minut Velmi snadné na 12 pizz

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 878 kcal
Bílkoviny 16 g
Sacharidy 89 g
Tuky 41 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Nepostradatelné rajčatové sugo na pizzu. Je velmi jednoduché a z minima surovin vykouzlíte senzační domácí rajčatovou omáčku, která se stane vaším nepostradatelným parťákem pro přípravu italských specialit. Od teď už bude vaše domácí pizza lepší než kdy dřív.

Suroviny

olivový olej 3 PL
česnek 4 stroužky
na plátky
velká, nadrobno
sůl
pepř
čerstvě mletý
oregano
sušené
vinný ocet červený 1 PL

Postup

1

V menším kastrůlku na rozehřátém olivovém oleji pomalu opékejte cibuli doměkka; trvá to asi 3 minuty.

2

Vhoďte česnek a krátce prohřejte. Nesmí zhnědnout, zhořkl by.

3

Vlijte rajčata a nechte je asi 20 minut dusit.

4

Pak omáčku rozmixujte, propasírujte přes síto, osolte, opepřete, dochuťte cukrem a octem a nechte svařit do hustší omáčky, která se bude dobře roztírat na pizzu.

Související články

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2013/3 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2013/3

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč