Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 45 min
4,0 (124x)
5. 4. 2017
Rajčatové sugo
Apetit
Rajčatové sugo
Apetit


Velmi snadné
< 45 min
4,0 (124x)

Nepostradatelné rajčatové sugo na pizzu. Je velmi jednoduché a z minima surovin vykouzlíte senzační domácí rajčatovou omáčku, která se stane vaším nepostradatelným parťákem pro přípravu italských specialit. Od teď už bude vaše domácí pizza lepší než kdy dřív.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

na 12 pizz

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

na 12 pizz

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 878 kcal
  • Bílkoviny 16 g
  • Sacharidy 89 g
  • Tuky 41 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Rajčatová passata nebo rajský protlak? Co kam patří a proč se hodí mít je ve spíži Plum, Beefsteak i Kumato: Nejzajímavější druhy rajčat a jak je využít v kuchyni

Autor: Darina Siegelová, z vydání Apetit 2013/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(124 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Klasické masové kuličky v rajčatové omáčce

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/3

Nejlepší pizza do mrazákuBoloňská omáčka 3x jinakGurmánský výlet do ItálieHostina z darů mořeFantastické italské dezerty