Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
5,0 (9x)
18. 7. 2014
Ředkvičkový dip s opečeným chlebem pita


Snadné
< 60 min
5,0 (9x)

Když do dipu zapojíte jogurt a křupavou čerstvou zeleninu (můžete ji obměňovat podle sezony) a smažené lupínky vyměníte za opečené chlebové placky, mlsání se rázem změní ve zdravou svačinku nebo lehkou večeři.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4-6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4-6 osob

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1270 kcal
  • Bílkoviny 52 g
  • Sacharidy 206 g
  • Tuky 20 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(9 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/4

Veselé VelikonoceSladkosti pro koledníkyJaro má zelenou!Jedlé dekorace