Naprosto geniální spojení vepřové panenky a bramborákového těsta představuje nesmrtelnou klasiku, kterou si můžete vychutnat k večeři nebo servírovat jako rodinný oběd. Řízečky v bramboráku stačí doplnit jen lehkým salátem ze zelených lístků. Pokud milujete bramboráky, pak tento recept nesmíte minout.
Suroviny
Pro 6 osob
Suroviny
Pro 6 osob
Na těstíčko
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 1950 kcal
- Bílkoviny 185 g
- Sacharidy 138 g
- Tuky 60 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,8/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2014/10
Dary podzimuCesta z městaMilované řízkyTo nejlepší z ČeskoslovenskaMák a povidlaSladkovodní rybyJelení maso