Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 50 min
3,8 (37x)
5. 11. 2015
Řízečky v bramboráku
Apetit
Řízečky v bramboráku
Apetit


Snadné
< 50 min
3,8 (37x)

Naprosto geniální spojení vepřové panenky a bramborákového těsta představuje nesmrtelnou klasiku, kterou si můžete vychutnat k večeři nebo servírovat jako rodinný oběd. Řízečky v bramboráku stačí doplnit jen lehkým salátem ze zelených lístků. Pokud milujete bramboráky, pak tento recept nesmíte minout.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Na těstíčko

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1950 kcal
  • Bílkoviny 185 g
  • Sacharidy 138 g
  • Tuky 60 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,8/5

Hodnocení receptu

3,8/5
(37 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/10

Dary podzimuCesta z městaMilované řízkyTo nejlepší z ČeskoslovenskaMák a povidlaSladkovodní rybyJelení maso