Vyzkoušejte ,medvědí rizoto‘ – doplníte tak dávku jarní energie. Rizoto s medvědím česnekem na italský způsob je krémové a výborně se hodí jako romantická večeře ve dvou. Pokud si toto rizoto chcete nachystat i mimo ‚medvědí sezónu‘, můžete na závěr místo čerstvé bylinky přimíchat pesto z medvědího česneku.
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 645.75 kcal
- Bílkoviny 18.75 g
- Sacharidy 75.75 g
- Tuky 24 g
Postup přípravy
Autor: Věra Strnadová, z vydání Apetit 2011/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2011/4
Vítáme jaroVelikonoceDokonalá vejcePestrobarevné poháry