Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,1 (73x)
17. 3. 2020
Roláda à la mrkvový dort
Apetit
Roláda à la mrkvový dort
Apetit


Snadné
> 60 min
4,1 (73x)

Oblíbený carrot cake, jak ho ještě neznáte. Spojení šťavnatého mrkvového dortu a elegantní rolády funguje na jedničku. Roláda navíc vždy vypadá velmi sofistikovaně a složitě,  její příprava je přitom ale velmi jednoduchá. Recept na roládu à la mrkvový dort se vám bude hodit nejen na Velikonoce. Ručíme vám ovšem za to, že tuhle koledníci ještě neochutnali. A budou nadšení! Je lehká, svěží a skrznaskrz jarní.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 8 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 8 osob

Na krém

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3221 kcal
  • Bílkoviny 68 g
  • Sacharidy 356 g
  • Tuky 161 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(73 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2019/4

Jaro už je konečně tady a dubnový Apetit je plný receptů na svěží a lehká jídla, která vnesou rozmarnou jarní náladu i na váš stůl. Oslavte Velikonoce společně se známými šéfkuchaři a autory kuchařek, kteří se s námi v rubrice Jídlo mého srdce podělili o své oblíbené recepty a navrch přidali i velikonoční vzpomínky, veselé historky a tipy, co dát koledníkům a jak zpracovat vykoledovaná vejce. V oslavě svátků jara pokračujte i o víkendu lehkým menu na neděli a sladkými velikonočními recepty. Pokud si budete chtít po všech velikonočních pochoutkách dát něco nabitého vitaminy, nalistujte si strany plné čerstvého lupení. Hvězdami sezony jsou v dubnu mladé lístky špenátu, polníčku a rukoly, které můžete jíst nejen v salátech, ale i v polévce, těstovinách, jako přílohu k masu, ba dokonce i v lívancích. Apetit, napsáno s chutí