Nová registrace Zapomenuté heslo

< 60 min
0,0 (0x)
25. 6. 2010
Rozmarýnové jehněčí a pečené brambory


< 60 min
0,0 (0x)
Výborný letní oběd z jednoho hrnce. Vůně pečeně s česnekem a rozmarýnem.

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3886 kcal
  • Bílkoviny 150 g
  • Sacharidy 202 g
  • Tuky 267 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/8