0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Rukolové osvěžení
ZDROJ: Apetit
sdílet:
3.8 / 5. Počet hodnocení: 5
Do 10 minut Velmi snadné 2-3

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 663 kcal
Bílkoviny 21 g
Sacharidy 29 g
Tuky 50 g
Vláknina 1 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Dejte si k ní chleba s máslem, vejce natvrdo nakrájené na čtvrtky, a máte skvělou letní večeři!

Suroviny

rukola 60 g
nasekaná + na ozdobu
vývar zeleninový 250 ml
studený
balzamikový ocet 2 PL
olivový olej panenský 3 PL
+ na ozdobu
jogurt bílý 300 g
smetanový
česnek 0.5 stroužky
drcený
ředkvičky 1 svazek
na nudličky
sůl

1 Promíchejte všechny přísady.

2 Při podávání ozdobte rukolou a pokapejte olivovým olejem.

 

NĚCO NAVÍC
Rukolu můžete v jogurtu i rozmixovat, její chuť pak bude výraznější.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2010/8 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2010/8

Apetit magazín

Levné, jednoduché a chutné večeře? Ty za studena!
  • Tipy a triky

Levné, jednoduché a chutné večeře? Ty za studena!

Dobrá večeře nemusí být jen ta teplá, lze ji připravit i bez hodin strávených u plotny. Přinášíme vám tipy na studené večeře, na kterých si nejen pochutnáte, ale ušetříte navíc čas i peníze! Spoustu skvělých receptů najdete v článku a v...
Nejlepší rajčatové saláty
  • Suroviny

Nejlepší rajčatové saláty

Šťavnatá, na sluníčku dokonale vyzrálá rajčata představují esenci léta. Vynikají jedinečnou sladkostí a svou barvou rozzáří každý salát. Staňte se mistry rajčatových salátů, připravte si s námi takové, po kterých se zapráší! ...
Jak správně uvařit vejce
  • Jak na to

Jak správně uvařit vejce

Bojujete, když vaříte vajíčka? Toužíte po vejcích naměkko, ale pokaždé jsou žloutky tužší, než je vám milé? Poradíme vám, jak správně uvařit vejce, aby měla neporušenou skořápku a obsah podle vašich představ.  ...

Obchod Apetit