1. Uvařte rýži
Podle návodu na obalu uvařte rýži. Mezitím na oleji osmahněte cibulku a slaninu; trvá to asi pět minut. Přihoďte česnek i plátky hub a smažte ještě tak pět minut.
2. Přidejte rajčata
Vlijte nasekaná rajčata i s nálevem, přidejte tuňáka a prohřejte. Pak odlijte přebytečnou šťávu a do hrnce vsypte rýži. Vše promíchejte – a neste na stůl!
Podávejte:
s jemně nasekanou petrželkou
Podle návodu na obalu uvařte rýži. Mezitím na oleji osmahněte cibulku a slaninu; trvá to asi pět minut. Přihoďte česnek i plátky hub a smažte ještě tak pět minut.
2. Přidejte rajčata
Vlijte nasekaná rajčata i s nálevem, přidejte tuňáka a prohřejte. Pak odlijte přebytečnou šťávu a do hrnce vsypte rýži. Vše promíchejte – a neste na stůl!
Podávejte:
s jemně nasekanou petrželkou