Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.

Salát se slaninou a rukolou

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Salát se slaninou a rukolou

Hodnocení receptu
Průměr: 5 (2)
Do 10 minut Snadné

Suroviny

slunečnicová semínka 20 g
pražená
vlašské ořechy 10 g
anglická slanina 50 g
rajčata 1 ks
camembert 0.5 ks
salát
rukola
jablka 1 ks
citronová štáva

opražíme na sucho ořechy a semínka, přidáme osmažit nakrájenou slaninu, do mísy přidáme jedno nakrájené rajče a na menší kusy natrhanou rukolu a salát. Jablko oloupeme a nastrouháme na hrubo. Přidáme na kousky nakrájený camembert. Vše společně spícháme a zakapeme pár kapkami citronu.

Autor: perlazpolabi

Apetit magazín

Není kebab jako döner kebab: Kde se vzal a jak si ho připravit doma?
  • Novinky a zajímavosti

Není kebab jako döner kebab: Kde se vzal a jak si ho připravit doma?

Döner kebab je pokrm původem z Turecka, který si zamiloval téměř celý svět. I u nás se těší velké popularitě, a to nejen v čase oběda či večeře. Je také oblíbenou noční svačinou po cestě z večírku. Víte, jak se k nám kebab dostal a kde si...
Komerční sdělení
Tajemství nejlepších džemů a omáček? Tradice plná ovoce!
  • Koktejl

Tajemství nejlepších džemů a omáček? Tradice plná ovoce!

Poctivé džemy, které vznikly z čerstvého ovoce uzrálého v nedotknuté přírodě Tyrolských Alp, anebo třeba omáčka z nejchutnějších brusinek světa. Taky jste právě dostali chuť osladit si život? My vás nalákáme ještě víc... ...

Obchod Apetit