0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut Velmi snadné 6

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1688 kcal
Bílkoviny 24 g
Sacharidy 144 g
Tuky 116 g
Vláknina 8 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Bleskurychlé pohoštění pro nenadálou návštěvu hravě zvládnou i odrostlejší děti!

Suroviny

listové těsto 400 g
190 g
rajčatové pesto
Na zdobení
rajčata cherry
paprika
nakládaná
mozzarella
šunka
cibule červená
olivy zelené
zakysaná smetana
tuňák
z konzervy
bylinky
bazalka, oregano, tymián

1 Vykrajujte tvary
Rozpalte troubu na 200 °C. Těsto rozválejte na placku tenkou asi tři milimetry a vykrajovátky tvořte různé tvary. Přemístěte je na plech pokrytý pečicím papírem. Lehce je nařízněte asi centimetr od okraje (pozor, neprořízněte!).
 

2 Zdobte a pečte
Vnitřní část vykrojeného tvaru lehce potřete pestem až po řez. A pak už jen zdobte surovinami podle vlastní chuti a výběru (pokud je to nutné, rajčátka a olivy rozpulte, mozzarellu nakrájejte na kousíčky ap.) a pečte, až lákavě zezlátnou. Pak je přesuňte na větší talíř nebo mísu a posypte bylinkami. Nejlepší jsou ještě teplé!

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je jádro domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak připravit nejdokonalejší rýžový nákyp
  • Tipy a triky

Jak připravit nejdokonalejší rýžový nákyp

Pomůžeme vám zahnat vzpomínku na nepopulární nákyp ze školní jídelny. Rýžový nákyp podle našeho návodu je krásně vláčný a nadýchaný. Zkrátka takový, že ho klidně můžete servírovat jako dezert, když přijde návštěva. ...

Obchod Apetit